Na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam in 1995  (Tekenen en Schilderen) heb ik mij toegelegd op Portret: in acryl, olieverf, bister en pastel. Ik schilder naar de waarneming en/of met behulp van foto's. Kop-  en schouderportretten, maar ook figuurstudies en naaktportretten. De afgelopen jaren heb ik verschillende postume portretten gemaakt. 

Sinds 2000 maak ik regelmatig Erotische Tekeningen. Gewassen pentekeningen met figuratieve, suggestieve voorstellingen. Ik gebruik graag bistre en aquarel, dikwijls gecombineerd met oliepastel. Ook hou ik van de structuur van tekst.

In 2006 ben ik begonnen met  Beeldverhalen:  elke week een tekening bij een tekst van Rozé van Leemput. Een cartoon met als onderwerp het Dagelijks Leven. Zielig en om te lachen. De serie "Oud en Versleten" dateert van begin 2009.

Ik wil mijn mijn portretten en "vrije" tekeningen dichter bij elkaar brengen. Als tussenvorm ben ik in 2010 begonnen met het maken van Collages. In 2011 heb ik een serie Aquarellen opgezet, bij wijze van 'vrije' portretten.